Compta fins a tres i...

19 diciembre 2010

Arriba la Fira Infantil de Nadal, el millor espai per la diversió i els valors Els visitants gaudiran d'activitats esportives, manualitats, castells inflables, jocs de taula... Tot combinat amb atraccions firals i exhibicions de foc i capgrossos. Serà des de el 18 al 31 de desembre.



La Fira Infantil de Nadal, el millor espai per la diversió i els valors educatius, arriba al recinte firal de Cornellà el dissabte 18 de desembre per quedar-se amb nosaltres fins el 31 de desembre.

El Departament d'Esports i els Parc Esportiu del Llobregat (PELL) volen posar el seu granet de sorra en potenciar l'activitat física i l'esportivitat dels més menuts. Així, des d'Esports organitzen una trobada de futbol sala i de bàsquet pels nens de 5 i 6 anys en categoria promesa; i el PELL realitzarà dues classes diàries d'Aeròbic Dance per a totes les edats.
En aquesta divuitena edició també la Ludoteca El Dau oferirà activitats dirigides als nens de 0 a 12 anys a més de jocs de taula, simbòlics, de construcció i psicomotricitat per desenvolupar les capacitats espacials i motores.
Despertar la consciència ecològica des de la infància és l'objectiu que s'ha marcat el Departament de Medi Ambient amb tallers dedicats a la Biodiversitat i a la Recicapsa i Renoestrella, tots dos dedicats a les figures nadalenques.
Des d'autos de xoc a consoles Nintendo Una edició més en aquesta Fira també gaudirem de les atraccions d'autos de xoc, de l'Aventura Disney i els seus cotxes, i de castells inflables i tobogans així com d'espais dedicats a les consoles Nintendo i una zona per a la pràctica de l'esport. Els tallers de maquillatge infantil, de manualitats, de còmics i el Divermàgic també tenen el seu lloc.

I a més a més de tot aquest ventall d'activitats lúdiques, educatives i solidàries, l'entitat Foment de Cultura animarà un any més la Fira amb les seves exhibicions de focs, balls de gegants i sortides amb els capgrossos. I el dia 19... els Castellers de Cornellà faran un taller al racó del lector així com demostracions de com es fa un pilar.

El dilluns 20 de desembre, a les 10:30 hores, visitarà la Fira l'alcalde de Cornellà, Antonio Balmón.
Horari i grups d'escolars La Fira obrirà les seves portes al públic de 11:00 a 20:00 hores els dies 18, 19, 23, 27, 28, 29 i 30; i de 11:00 a 18:00 hores els dies 24 i 31 de desembre. Els dies 25 i 26 romandrà tancat.

Els 20, 21 i 22 de desembre seran els dies reservats als grups escolars que hagin fet reserva prèvia. Les estimacions parlen d'uns 4.500 escolars a la Fira durant aquestos tres dies.

Fampa Cornella de Llobregat
fampacornella@gmail.com
fampacornella.blogspot.com
i ara també al facebook

No hay comentarios:

Publicar un comentario