Compta fins a tres i...

09 diciembre 2010

Més activitats pel Nadadl a Cornellà"Jocs del Món: Vine a jugar!"



TAPA reduida.jpg Benvolguts i Benvolgudes,

 

Després de l'èxit de l'any passat, us informem que entre el 13 i el 31 de desembre de 2010 se celebrarà, al Parc Esportiu Llobregat,  l'exposició "Jocs del Món:vine a jugar!". En aquesta exposició es mostra el joc com una activitat social i cultural  de caire universal, presentant un ampli ventall de jocs tradicionals i d'arreu del món per tal de posar en evidència el caràcter intercultural del joc. Tots els participants podran vivenciar les principals accions dels jocs d'arreu del món com: llançar, xutar, girar, agafar, tombar, saltar, córrer...

 

Aquesta estarà oberta de 09:30 a 13:30 i de 16:00 a 20:00 hores  i serà totalment gratuïta per a tots els participants. L'exposició està pensada per a nens i nenes a partir de 7-8 anys així com per a adults,gent gran i famílies en general. (el 19/des a la tarda, el 25/des, el 26/des i el 31/des a la tarda, l'exposició romandrà tancada).

 

Es podran fer visites en grup amb visita concertada ( telèfon de reserves 93.377.02.12 ext. 468 o Oserra@aj-cornella.cat Departament d'Esports Ajuntament de Cornellà de Llobregat). Els grups han de ser de màxim 50 alumnes i la durada de la visita és aproximadament d'1h/grup. S'ha d'indicar el nom de l'entitat o centre, núm. de participants, núm. d'acompanyants, telèfon i persona de contacte del grup, dia i franja horària de la visita( podem ajustar els horaris a les necessitats del grup). Hi poden assistir centres educatius, entitats esportives, AMPA's, seccions esportives, entitats culturals, AAVV, etc.

 

L'exposició pot ser un element i una matèria de treball molt interessant per a tots els centres educatius o entitats o col·lectius de la ciutat, i és per aquest motiu que es plantegen tota una sèrie d'accions que poden ser del seu interès:

 

·         Tots els centres educatius/entitats/col·lectius que visitin l'exposició amb visita concertada rebran un joc tradicional per a la seva entitat o centre.

·         Tot els alumnes/membres/col·lectius de l'entitat que visitin l'exposició rebran un obsequi just al finalitzar el recorregut de l'exposició.

·         Tot el professorat/monitors/educadors/dinamitzadors de les entitats o centres podran rebre material didàctic per a poder treballar els diferents continguts a les seves sessions lectives i/o extraescolars.

·         Es realitzarà una sessió de formació per a tot el professorat/monitors/educadors/dinamitzadors/tècnics/entrenadors. Aquesta es realitzarà el proper  divendres 19 de novembre de 2010 de 11:15 a 13:45 al mateix Parc Esportiu Llobregat  ( Av. Baix Llobregat s/n). En aquesta es lliuraran totes les guies didàctiques i es farà una sessió pràctica. (Inscripció Obligatòria  a través de Oserra@j-cornella.cat o 93377.02.12 ext.468 ) Tots els assistents rebran un obsequi de participació.

·         Tot el professorat/monitors/educadors/dinamitzadors de centres educatius o entitats podran sol·licitar els Baguls de Jocs del Món per a poder treballar a fons les guies didàctiques  amb el seu grup i la seva pròpia aula o espai el temps que ho desitgi.

 

Vine a jugar!

  

 --
Fampa Cornellà
Av.Linia Elèctrica 13, local
Cornellà de Llobregat 08940
fampacornella@gmail.com
http://fampacornella.blogspot.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario