Compta fins a tres i...

20 mayo 2011

Posa't la Gorra 2011


 

Campanya de sensibilització en solidaritat amb els infants i adolescents amb càncer. Posa't la Gorra! 2011 a PortAventura

 

5 de juny

2011

PortAventura

 

 



Benvolguts/des mestres i membres de l'AMPA,
El proper diumenge 5 de juny a PortAventura, l'Associació de Nens amb Càncer (AFANOC) a Tarragona celebrarà la novena edició de la campanya de sensibilització "Posa't la gorra!".

Imatge suprimida pel remitent.

 

Aquesta és una festa que té com a propòsit sensibilitzar i donar a conèixer a la societat l'existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia i assolir els projectes que du a terme l'entitat:

Continuar amb la prestació de serveis als hospitals de Sant Joan de Déu, Vall d'Hebron i Joan XXIII de Tarragona. Donar continuïtat als programes oferts des de la delegació de Tarragona per atendre aquelles famílies que ho necessitin. I per fi, adequar i mantenir "La Casa dels Xuklis", una casa d'acollida que compta amb 25 apartaments per aquelles famílies que s'han de desplaçar a Barcelona per rebre tractament.

Des de la constitució de l'Associació l'any 1988, estem treballant amb el propòsit de millorar la qualitat de vida d'aquests nens i nenes i les seves famílies cercant solucions a les necessitats que es produeixen al voltant d'aquesta malaltia.

La campanya consisteix en un gest solidari: "posar-se la gorra". La gorra s'ha de comprar de forma anticipada i té un cost de 15€. Aquesta, permet l'accés gratuït al Parc Temàtic de PortAventura, i durant tot el matí podreu participar dels tallers, activitats i actuacions que organitza l'AFANOC. Per adquirir la gorra us podeu posar en contacte amb nosaltres per fer la comanda o des de la web de l'AFANOC a la "compra on line". No us ho podeu perdre!!!

L'ajut d'empreses, institucions, mitjans de comunicació i la societat civil ens resulta imprescindible per assolir les nostres fites. Esperem que us animeu a col·laborar i ens ajudeu a que el 5 de juny, PortAventura torni a estar ple de gorres solidàries amb tots aquests infants, adolescents i les seves famílies.

Esperem que sigui del vostre interès i, si ho considereu oportú, us podeu posar en contacte amb nosaltres o reunir-nos per comentar les opcions de la vostra participació més acuradament..

Gràcies per fer-ho possible!


Miguel Javaloy
Delegat d'AFANOC a Tarragona

 

 

 

 

 

Per a més informació:

Eulàlia Bou
Campanya Posa't la Gorra!
Telf.: 93 237 79 79
Fax: 93 237 66 99
escoles@afanoc.org

 

Associació Nens amb Càncer - AFANOC

AFANOC Tarragona
Rambla Vella, 7bis - 4t 3a
977 22 87 12

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario