Compta fins a tres i...

13 mayo 2011

Sessió Informativa: El Decret d'activitats d'educació en el lleure per a infants i joves menors de 18 anys

Sessió informativa del decret d'activitats de lleure amb menors de 18 anys que ha preparat la Direcció General de Joventut de la Generalitat. Pot ser molt interessant, perquè us poden resoldre molts dubtes. A més, també podeu consultar la publicació "Anem preparats", així com un dossier sobre prevenció de riscos. I informar-vos de com fer les notificacions d'activitats en línia.
 
Em plau informar-vos que el dijous 9 de juny, de 18 a 20 hores, tindrà lloc a la sala d'actes de la Direcció General de Joventut la Sessió Informativa: El Decret d'activitats d'educació en el lleure per a infants i joves menors de 18 anys.

Amb els objectius de conèixer la normativa que regula les esmentades activitats i les normatives aplicables i eines bàsiques de seguretat i higiene, aquesta sessió es destina a membres de les entitats juvenils i organitzadors/es d'activitats (entitats, ajuntaments, empreses de serveis, AMPS...) de la demarcació de Barcelona.

Trobareu tota la informació clicant aquí i us hi podeu inscriure mitjançant el corresponent formulari. Es lliurarà certificat d'assistència a tots els participants.

Paral·lelament, us informem que podeu també consultar la publicació Anem Preparats (edició 2011), on trobareu tots els aspectes a tenir en compte a l'hora d'organitzar una activitat i, també, la informació necessària per poder fer les Notificacions d'activitat en línia i un dossier sobre la Prevenció de riscos.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario