Compta fins a tres i...

23 octubre 2011

6a Jornada BAIX DANCE. 2 de desembre 2011

Benvolguts/des

 

Després de l'èxit de les darreres jornades, us proposem per aquest curs una nova trobada d'activitats rítmiques per als centres d'Educació Secundària i Primària (cicle superior) del Baix Llobregat.

 

Aquesta sisena JORNADA BAIX DANCE tindrà lloc el divendres 2 de desembre de 17.15h a 20.30h al Casal Municipal de la Gent Gran (c/ Pi i Margall, 43) de Sant Feliu de Llobregat. L'objectiu d'aquesta trobada és fomentar la pràctica esportiva des d'un vessant lúdic, on els alumnes del Baix Llobregat podran exposar les seves coreografies d'activitats rítmiques (acroesport, aeròbic, funky, hip-hop, break dance, balls de saló, batuka, etc.)

 

Com a novetat, obrim aquesta primera convocatòria als més petits (1r i 2n de  primària) com a activitat inclosa dins del Planetari Esportiu. Per qüestions organitzatives, el nombre de places per als participants del Planetari Esportiu està limitat a 3-4 actuacions.

 

Als documents adjunts trobareu tota la informació, el full d'inscripció que cal omplir i un cartell perquè pugueu fer difusió de l'esdeveniment. També podeu consultar el nostre web: www.cebllob.cat

 

No dubteu en inscriure als vostres alumnes el més aviat possible!!

 

Per qualsevol consulta o aclariment, contacteu amb nosaltres al Consell Esportiu del Baix Llobregat.

 

Atentament, 

 

Paula Blesa Olmos

Consell Esportiu del Baix Llobregat

paula@cebllob.cat / www.cebllob.cat

Tlf. 93.685.20.39

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario