Compta fins a tres i...

24 noviembre 2011

Campanya de Recapte d'Aliments amb el Banc d'Aliments a Cornellà (Centres Escolars)


Hola, bon dia

 

L'Ajuntament, des del departament de Solidaritat i el de joventut, a través del Punt de Voluntariat, donem suport a la Campanya de Recapte d'Aliments que organitza la Fundació Banc dels Aliments.

Aquesta tindrà dues dates o períodes importants:

               

.- el 25 i 26 de novembre, dies del Gran recapte fixat pel Banc dels Aliments d'àmbit nacional. Nosaltres aportarem voluntaris/es (un total de 15) per a donar suport als dos establiments de Cornellà adherits al Banc dels aliments: Lidl de Rubio i Ors i Caprabo del Mercat Centre. Durant aquests dos dies aquests dos establiments recolliran els aliments (Necessitem llegums seques, oli, llet, llaunes de conserva de peix i tomàquet natural. Aquests són aliments d'alt valor nutritiu, bàsics en l'alimentació de les persones.) que han seleccionat la Fundació Banc dels Aliments com més adients per cobrir les necessitats bàsiques de les famílies més necessitades.

Més informació del Gran recapte dels Aliments del 26 i 26 de novembre: a la web del Banc dels aliments (http://www.bancdelsaliments.org )

 

.- Campanya local, a Cornellà, del 12 al 16 de desembre :   recollida d'aliments als centres escolars durant la setmana del 12 al 16 de desembre. Per desenvolupar aquesta campanya volem comptar amb el suport dels centres escolars. Voldríem posar unes capses per recollir les aportacions de les families a través dels alumnes. Faríem arribar informació la setmana de l'1 al 8 de desembre (uns octavetes i uns cartells ) per distribuir als alumnes per a que aquests ho poguessin fer arribar als pares. Durant la setmana del 12 al 16 de desembre els alumnes podrien portar els aliments que volguessin (entre els seleccionats) a l'escola (recollir-los per classes). I per últim, durant la setmana del 19 al 22 de desembre l'Ajuntament ho vindria a recollir, encapsar i portar a la Fundació Banc dels aliments.

 

Si els centres escolars estiguéssiu interessats en participar en aquesta campanya, us demanem que us poseu en contacte amb el departament de joventut i solidaritat (Òscar Mestre. omestre@aj-cornella.cat . Tel.: 933770212. Ext 450) abans del 29 de novembre, per poder-vos fer arribar la informació per repartir als alumnes i organitzar la logística.

 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Salutacions,

 

Òscar Mestre Cabistany // Director de Joventut i Solidaritat // Aj. Cornellà de Llob. // Tel: 933770212. Ext. 450 // www.cornellaweb.cat

 


Avis Legal

Este mensaje se dirige exclusivamente a su destinatario y puede contener información privilegiada o confidencial. Si no es vd. el destinatario indicado, queda notificado de que la utilización, divulgación y/o copia sin autorización está prohibida en virtud de la legislación vigente. Si ha recibido este mensaje por error, le rogamos que nos lo comunique inmediatamente por esta misma vía y proceda a su destrucción. Muchas gracias por su colaboración.

Aquest missatge i, en el seu cas, els fitxers annexos són confidencials, especialment allò que fa referència a les dades personals, i són exclusivament per al destinatari de referència. Si vostè no n'és el destinatari i l' ha rebut per error o en té coneixement per qualsevol altre motiu, li demanem que ens ho comuniqui per aquest mitjà i procedeixi a destruir-lo o esborrar-lo i que, en tot cas, s'abstingui d'utilitzar, reproduir, alterar, arxivar o comunicar a terceres persones el present missatge i els seus fitxers annexos, tot això sota pena d'incórrer en responsabilitats legals. L'emissor no garanteix la integritat, rapidesa o seguretat del present correu, ni es responsabilitza de possibles perjudicis derivats de la captura, incorporacions de virus o qualsevol altra manipulació efectuades per tercers.




--
Cuida la meva adreça de mail, fent re-enviaments amb el CCO. (CÒPIA OCULTA)
Ah!!!! i no t'oblidis d'esborrar les adreces de mails d'on t'ha vingut.                       
Moltes gràcies.
Cuida mi dirección de mail, haciendo los re-envios con CCO (Con Copia oculta) 
Ah!!! Y noTe olvides de borrar las direcciones de los mails de donde ha venido.     
Muchas gracias
 
Ampa Dolors Almeda
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario