Compta fins a tres i...

19 marzo 2012

Fwd: Cornellà Escena - Música - Ombres de la Plata. Marc Parrot - Disasbte 24/03/2012 22:30 h - Sala Ramon Romagosa

Informació d'activitats a Cornellà


 

 

 

 

 

Dissabte 24 de març – 22:00 hores

 

 

 

 

 

Ombres de Plata. Marc Parrot

Sala Ramon Romagosa (Carrer Mossèn Jacint Verdaguer 52)

 

A Ombres de Plata es projecta una selecció de títols de Chomón amb música en directe de Marc Parrot. Però no és ni "Parrot musicant Chomón" ni "Chomón il·lustrant Parrot". És un espectacle fet de cançons que expliquen les històries que s'amaguen entre els plecs dels decorats pintats dels film de Chomón. I és també un espectacle fet d'imatges d'una força poètica tan inesgotable que omplen les cançons de Parrot de múltiples i insospitats significats. Ombres de plata funciona, en definitiva, com els somnis, com la màgia...

 

Video a YouTube / Video a Vimeo

 

Preu d'entrada: 12 euros / Amb descompte: 7 euros

 

Programació Cornellà Escena /  Descarregar programació febrer-maig 2012

 

 

 

Departament de Cultura de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Telèfon: 93.377.99.11

Fax: 93.474.33.42

cultura@aj-cornella.cat

http://nou.cornellaweb.com/ca/Cultura.asp

 

 

 

Nota: D'acord amb la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s'informa que, a l'actualitat, les seves dades formen part d'un fitxer propietat de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat, amb CIF P0807200A i domicili a la Plaça de l'Església, s/núm., 08940 Cornellà de Llobregat.

 

Així mateix, s'informa de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit presentat en el registre de l'Ajuntament.

 

Segons disposa la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic s'informa que per deixar de rebre les nostres comunicacions pots enviar un correu electrònic de revocació a cultura@aj-cornella.cat indicant a l'assumpte baixa de subscripció i en el cos del missatge un text revocant el consentiment atorgat per a rebre les comunicacions de TRAMESES DE DIFUSIÓ D'ACTIVITATS.

 

Avis legal

 

P Abans d'imprimir aquest correu electrònic pensa si és necessari fer-ho: El medi ambient és cosa de tots.

 

 

b Vés amb bici o a peu, tots/es hi guanyarem!

 

 


Avis Legal

Este mensaje se dirige exclusivamente a su destinatario y puede contener información privilegiada o confidencial. Si no es vd. el destinatario indicado, queda notificado de que la utilización, divulgación y/o copia sin autorización está prohibida en virtud de la legislación vigente. Si ha recibido este mensaje por error, le rogamos que nos lo comunique inmediatamente por esta misma vía y proceda a su destrucción. Muchas gracias por su colaboración.

Aquest missatge i, en el seu cas, els fitxers annexos són confidencials, especialment allò que fa referència a les dades personals, i són exclusivament per al destinatari de referència. Si vostè no n'és el destinatari i l' ha rebut per error o en té coneixement per qualsevol altre motiu, li demanem que ens ho comuniqui per aquest mitjà i procedeixi a destruir-lo o esborrar-lo i que, en tot cas, s'abstingui d'utilitzar, reproduir, alterar, arxivar o comunicar a terceres persones el present missatge i els seus fitxers annexos, tot això sota pena d'incórrer en responsabilitats legals. L'emissor no garanteix la integritat, rapidesa o seguretat del present correu, ni es responsabilitza de possibles perjudicis derivats de la captura, incorporacions de virus o qualsevol altra manipulació efectuades per tercers.




--
Atte:
Fampa Cornellà de LLobregat
i ara també al Facebook




--
Cuida la meva adreça de mail, fent re-enviaments amb el CCO. (CÒPIA OCULTA)
Ah!!!! i no t'oblidis d'esborrar les adreces de mails d'on t'ha vingut.                       
Moltes gràcies.
Cuida mi dirección de mail, haciendo los re-envios con CCO (Con Copia oculta) 
Ah!!! Y noTe olvides de borrar las direcciones de los mails de donde ha venido.     
Muchas gracias
 
Ampa Dolors Almeda
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario