Compta fins a tres i...

26 febrero 2013

Roses per Sant Jordi - Ampa

Bon dia,

Ja tenim la llista de preus de les roses a l’engròs per vendre al Sant Jordi 2013. Podeu consultar-la a la web www.rosessantjordi.com 

Oferim a les AMPAS roses de qualitat a preus de majorista, muntades amb la bossa i l’espiga o sense muntar i amb els complements.

Fem transport a tota Catalunya i lliurem les roses en capses especials amb galleda d’aigua i conservant perquè es mantinguin perfectament.

Presssupost personalitzat:

Podeu fer el vostre pressupost personalitzat  i imprimir-lo simulant la compra amb el cistell.

Llicencies de venda:

Si sou interessat a vendre roses al Sant Jordi, recordeu  tramitar aviat la llicencia de venda de roses. A RosesSantJordi.com podeu tramitar online i gratuïtament la llicencia de venda per Barcelona (fins el dia 5 de març). A altres poblacions us heu  de dirigir a l’Ajuntament.

Salutacions!

L’Equip de Roses Sant Jordi.com




De conformitat amb l'establer a la Llei orgànica 15/1999, de 13 de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), ROSESSANTJORDI.COM garanteix que donarà tracte confidencial a les dades personals dels clients, i que en cap cas revelarà el contingut d'aquesta informació a empreses, serveis de marketing, , bases de dades comercials o terceres entitats que es dediquin a la publicitat, llistes de marketing massiu o activitats relacionades amb spam o similars. El client te dret a la rectificació o anulació de les seves dades en qualsevol moment, dret que pot exercir mitjançant un mail a la direcció bajas@rosessantjordi.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario