Compta fins a tres i...

12 septiembre 2023

Xerrades innovadores relacionades am el repte digital

  Bon día, 

Sóc en Santiago Dopazo, professor de desenvolupament de videojocs i desenvolupador senior amb més de 20 anys d'experiència en docència. Durant més d'una dècada, he tingut el privilegi de compartir els meus coneixements a través de xerrades relacionades amb el món de la tecnologia.

Amb aquesta missiva, m'alegra presentar-vos la meva oferta actualitzada de xerrades, dissenyades tant per a famílies com per a estudiants:

'Mòbils, Xarxes Socials i Relacions': Una xerrada que explora l'impacte de les xarxes socials, els dispositius mòbils i les relacions que tenim amb ells.

'Tenir una Bona Relació Amb els Videojocs per Tota la Vida': Una reflexió sobre com gestionar l'ús de videojocs de manera saludable i beneficiosa.

I estic encantat d'anunciar una nova incorporació:

'L'era de la Intel·ligència Artificial i les Feines del Futur': Una xerrada que es centra en els canvis que l'IA porta a la nostra societat, incloent les oportunitats i els perils emergents.

Totes aquestes xerrades es poden oferir de forma presencial o en línia, segons les vostres necessitats. A més a més, disposo d'una versió més curta i directa de cada xerrada, especialment adaptada per a alumnes.

Podeu trovar un petit (pero molt maco) dossier aquí: 
https://www.canva.com/design/DAFciLAzlfU/2YXglUK7-j9PF7bDxu9nUw/edit?utm_content=DAFciLAzlfU&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=sharebutton

Estic convençut que aquests temes seran d'un gran valor per a la vostra comunitat, ajudant a alumnes i pares a navegar millor en aquesta era digital en constant evolució. Si esteu interessats en programar alguna d'aquestes xerrades o si teniu alguna pregunta, no dubteu a posar-vos en contacte amb mi.

Salutacions cordials,


Santiago Dopazo Hilario

Profesor de Desarrollo de Videojuegos, Consultor y Senior Developer.

Tlf. 648 880 714
Web Profesional: www.xr-dreams.com



         

No hay comentarios:

Publicar un comentario