Compta fins a tres i...

15 febrero 2012

Activitats esportives en edat escolar Març



Benvolguts/des companys/es,

 

 

Us envio aquest mail per tal de recordar-vos el gran ventall d'activitats que tenim aquest mes de Març per a tots/es els/les alumnes de la nostra ciutat. Es per això que us faig arribar aquest resum per invitar-vos a participar-hi a totes aquelles activitats en les que esteu interessats:

 

-          JORNADA COMARCAL D'AERÒBIC: 3 de Març al Pavelló Can Carbonell de 9:30 a 14h. Data límit d'inscripció 28 de Febrer. Per participar en aquesta jornada els participants han d'estar inscrits en el programa de JJEE.

 

-          JORNADA COMARCAL D'ATLETISME: 10 de Març a l'Estadi Municipal de Cornellà de 9:30 a 14h. Data límit d'inscripció 6 de Març. Per participar en aquesta jornada els participants han d'estar inscrits en el programa de JJEE.

 

-          OLIMPÍADES D'ATLETISME DE PRIMÀRIA (4rt i 6è): 27,28,29 i 30 de Març a l'Estadi Municipal de Cornellà de 10 a 12h. Aquesta activitat s'organitza a través dels centres escolars.

 

-          JORNADA LOCAL DE NATACIÓ ESCOLAR: 31 de Març a la Piscina Can Millars de Cornellà a partir de les 9. Data límit d'inscripció 27 de Febrer. En aquesta activitat pot participar tothom que estigui interessat prèvia inscripció al Departament d'esports o al Club Natació Cornellà.

 

Per a més informació:

 

Abel Rojo Pita

Responsable Esport en Edat Escolar

933770212 ext: 466

arojo@aj-cornella.cat

Aj. Cornellà de Llobregat

www.cornellaweb.cat

 


Avis Legal

Este mensaje se dirige exclusivamente a su destinatario y puede contener información privilegiada o confidencial. Si no es vd. el destinatario indicado, queda notificado de que la utilización, divulgación y/o copia sin autorización está prohibida en virtud de la legislación vigente. Si ha recibido este mensaje por error, le rogamos que nos lo comunique inmediatamente por esta misma vía y proceda a su destrucción. Muchas gracias por su colaboración.

Aquest missatge i, en el seu cas, els fitxers annexos són confidencials, especialment allò que fa referència a les dades personals, i són exclusivament per al destinatari de referència. Si vostè no n'és el destinatari i l' ha rebut per error o en té coneixement per qualsevol altre motiu, li demanem que ens ho comuniqui per aquest mitjà i procedeixi a destruir-lo o esborrar-lo i que, en tot cas, s'abstingui d'utilitzar, reproduir, alterar, arxivar o comunicar a terceres persones el present missatge i els seus fitxers annexos, tot això sota pena d'incórrer en responsabilitats legals. L'emissor no garanteix la integritat, rapidesa o seguretat del present correu, ni es responsabilitza de possibles perjudicis derivats de la captura, incorporacions de virus o qualsevol altra manipulació efectuades per tercers.




--
Cuida la meva adreça de mail, fent re-enviaments amb el CCO. (CÒPIA OCULTA)
Ah!!!! i no t'oblidis d'esborrar les adreces de mails d'on t'ha vingut.                       
Moltes gràcies.
Cuida mi dirección de mail, haciendo los re-envios con CCO (Con Copia oculta) 
Ah!!! Y noTe olvides de borrar las direcciones de los mails de donde ha venido.     
Muchas gracias
 
 
Atte:

Eva María Cruz Ortiz
ikeronaian@gmail.com
Telf.638 20 56 78




--
Cuida la meva adreça de mail, fent re-enviaments amb el CCO. (CÒPIA OCULTA)
Ah!!!! i no t'oblidis d'esborrar les adreces de mails d'on t'ha vingut.                       
Moltes gràcies.
Cuida mi dirección de mail, haciendo los re-envios con CCO (Con Copia oculta) 
Ah!!! Y noTe olvides de borrar las direcciones de los mails de donde ha venido.     
Muchas gracias
 
Ampa Dolors Almeda
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario