Compta fins a tres i...

19 marzo 2012

Cultura cornellà - Concèntrica - Dijous 22 de març 20:00 h. - Projecció documentals al Cinema Pisa




 

 

 

 

 

Dijous 22 de març – 20:00 hores

 

 

 

 

 

 

Projecció del documental "La fàbrica de records"

Cinema Pisa (Avinguda República Argentina 21)

 

A principi del S. XX un canvi de conjuntura econòmica i social empeny al món rural cap el somni de la prosperitat vestit de fàbrica i de fum. Centenars d'humils famílies substitueixen les falçs pels motors. La fàbrica Siemens acull una petita part d'aquest univers d'aspiracions exitoses i frustrades, d'expectatives inflades i de vides truncades per un nou rumb col·locat en cadena. "La fàbrica de records" mostra la vida d'antics treballadors de la Siemens, un punt de sortida que ens servirà per emprendre un camí que vol mostrar un canvi d'actitud davant la vida i una vida que canvia davant de noves actituds.

 

El documental "La fàbrica de records" dirigit per Isaac Cañizares, és un projecte integrant del programa "ARTWORK'09. Laboratoris locals d'arts visuals" amb el qual l'Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona.

 

 Vídeo documental a YouTube /  Video documental a Vimeo

 

Programa Concèntrica. Mirades fora d'òrbita 2012

 

 

 

Dijous 22 de març – 21:00 hores

 

 

 

 

 

 

Projecció del documental "Venid a las cloacas. La historia de la Banda Trapera del Río"

Cinema Pisa (Avinguda República Argentina 21)

 

"Venid a las cloacas. La historia de la Banda Trapera del Río" és un documental sobre el grup més autodestructiu i orgullós d'Espanya. Eren de debò, sense parany ni teatre ni un altre cartró que el de tabac barat i sense filtre: nois 70's de Cornellà, delinqüents, "pandilleros" i "macarres", fills d'immigrants, amics de l'obrer, malparlats i toxicòmans, el malson de la Cançó i els "layetanos". Cal reclamar a la Trapera, perquè aquí ho van ser tot: els nostres Stooges, els nostres Sex Pistols i els nostres MC5. Per fi un documental sobre el grup amb més coratge d'Espanya, punks abans que ningú sabés de què anava l'assumpte, autodestructius i orgullosos, els peus en l'ampit del fracàs, la tragèdia, el desastre, fins i tot la mort. Tremola societat, que aquí torna la Trapera.

 

Venid a las cloacas. História de la Banda trapera del río dirigit per Daniel Arasanz va ser guardonat amb el Premi Nacional i el Premi del Púbic al Festival Internacional de Cine Documental Musical Muscial de Barcelona IN-EDIT 2010.

 

Descarrega't aquest documental aquí

 

Programa Concèntrica. Mirades fora d'òrbita 2012

 

 

 

Departament de Cultura de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Telèfon: 93.377.99.11

Fax: 93.474.33.42

cultura@aj-cornella.cat

http://nou.cornellaweb.com/ca/Cultura.asp

 

 

 

Nota: D'acord amb la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s'informa que, a l'actualitat, les seves dades formen part d'un fitxer propietat de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat, amb CIF P0807200A i domicili a la Plaça de l'Església, s/núm., 08940 Cornellà de Llobregat.

 

Així mateix, s'informa de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit presentat en el registre de l'Ajuntament.

 

Segons disposa la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic s'informa que per deixar de rebre les nostres comunicacions pots enviar un correu electrònic de revocació a cultura@aj-cornella.cat indicant a l'assumpte baixa de subscripció i en el cos del missatge un text revocant el consentiment atorgat per a rebre les comunicacions de TRAMESES DE DIFUSIÓ D'ACTIVITATS.

 

Avis legal

 

P Abans d'imprimir aquest correu electrònic pensa si és necessari fer-ho: El medi ambient és cosa de tots.

 

 

b Vés amb bici o a peu, tots/es hi guanyarem!

 

 


Avis Legal
--
Cuida la meva adreça de mail, fent re-enviaments amb el CCO. (CÒPIA OCULTA)
Ah!!!! i no t'oblidis d'esborrar les adreces de mails d'on t'ha vingut.                       
Moltes gràcies.
Cuida mi dirección de mail, haciendo los re-envios con CCO (Con Copia oculta) 
Ah!!! Y noTe olvides de borrar las direcciones de los mails de donde ha venido.     
Muchas gracias
 
Ampa Dolors Almeda
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario