19 marzo 2012

Fwd: Concèntrica arrenca amb força la programació 2012 

 

 

 

 

 

 

 

CONCÈNTRICA ARRENCA AMB FORÇA LA PROGRAMACIÓ 2012

 

 

 

 

 

Descarregat el Programa -Concèntrica. Mirades fora d'òrbita- 2012

 

Formació i creació seguiran sent els punts forts del programa i l'Espai d'Art Moritz se suma al projecte per fomentar les arts contemporànies

 

Després de cinc anys de la seva creació el programa de foment de les arts audiovisuals "Concèntrica. Mirades fora d'òrbita" es consolida amb força i el passat 28 de gener va obrir la nova programació amb l'espectacle multidisciplinar "Katastrophe" de la Cia. Agrupación Sr. Serrano. Una cinquantena d'espectadors van poder reunir-se sobre l'escenari de la sala Ramon Romagosa i, envoltats de tres grans pantalles, van poder submergir-se i gaudir d'aquesta faula idiota e irònica sobre la civilització humana centrada en les catàstrofes.

 

Aquest any Concèntrica vol seguir apostant per la formació i la professionalització dels joves del sector audiovisual i durant aquest semestre es faran diversos curos i seminaris  entorn a la tecnologia audiovisual (edició lineal, càmeres HDSL, il·luminació...) per tal que els creadors i ciutadans interessats en aquest llenguatge puguin tenir uns coneixements sobre aquestes disciplines alhora de desenvolupar els seus projectes. També està previst realitzar durant la primavera una taller de creació amb l'artista visual Carles Congost, el resultat de la qual serà  una peça creada conjuntament per l'artista i els alumnes del taller.

 

Aquest any Concèntrica fa un pas més i l'Espai d'Art Moritz se suma al projecte per tal de fomentar les arts contemporànies al municipi. Recentment s'ha inaugurat l'exposició "A través del Mirall" del fotògraf i creador Joan Fontcuberta, que es podrà visitar fins el 31 de març. L'autor també farà una conferència a la sala el dimarts 6 de març a les 19h, per tal de donar a conèixer el seu treball i obrir un espai de reflexió i diàleg amb la ciutadania.

 

La creació i la difusió segueixen sent punts importants i per això, el 22 de març, als cinema Pisa de Cornellà, s'exhibiran els documentals "La fàbrica de records" i "Venid a las cloacas. La Historia de la Banda Trapera del Río" produïts pel programa Concèntrica. També se segueix convidant a la ciutadania a participar en el mapa virtual d'històries de Cornellà "CdeCornella" escrivint les seves histories al web http://www.cdecornella.com/cat/index.php. Al llarg de l'any se seguirà produint i donant a conèixer altres projectes que s'estan generant amb nous col·lectius de creació de la ciutat com el documental "La memòria del fang", la pel·lícula  "La última proyección"  i l'exposició "Vida en tiempo muerto", projecte experimental de joves creadors de la ciutat que properament s'exhibirà a l'Espai d'Art Moritz.

 

Per tant, Concèntrica és una realitat. La bona acollida de les propostes i la qualitat dels productes finals dels projectes plantejats, fa que a nivell municipal es vulgui seguir recolzant la formació, creació i difusió dels artistes d'aquest sector; fomentant les accions formatives que ajudin a la professionalització dels joves creadors i generant nous formats expressius que expandeixin la visió sobre l'art contemporani.

 

Tot seguit us adjuntem una guia amb el recull d'activitats, cursos i projectes vinculats al programa d'arts audiovisuals Concèntrica.

 

A GAUDIR-NE!!!

 

 

 

 

Departament de Cultura de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Telèfon: 93.377.99.11

Fax: 93.474.33.42

cultura@aj-cornella.cat

http://nou.cornellaweb.com/ca/Cultura.asp

 

 

 

Nota: D'acord amb la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s'informa que, a l'actualitat, les seves dades formen part d'un fitxer propietat de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat, amb CIF P0807200A i domicili a la Plaça de l'Església, s/núm., 08940 Cornellà de Llobregat.

 

Així mateix, s'informa de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit presentat en el registre de l'Ajuntament.

 

Segons disposa la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic s'informa que per deixar de rebre les nostres comunicacions pots enviar un correu electrònic de revocació a cultura@aj-cornella.cat indicant a l'assumpte baixa de subscripció i en el cos del missatge un text revocant el consentiment atorgat per a rebre les comunicacions de TRAMESES DE DIFUSIÓ D'ACTIVITATS.

 

Avis legal

 

P Abans d'imprimir aquest correu electrònic pensa si és necessari fer-ho: El medi ambient és cosa de tots.

 

 

b Vés amb bici o a peu, tots/es hi guanyarem!

 

 


Avis Legal

Este mensaje se dirige exclusivamente a su destinatario y puede contener información privilegiada o confidencial. Si no es vd. el destinatario indicado, queda notificado de que la utilización, divulgación y/o copia sin autorización está prohibida en virtud de la legislación vigente. Si ha recibido este mensaje por error, le rogamos que nos lo comunique inmediatamente por esta misma vía y proceda a su destrucción. Muchas gracias por su colaboración.

Aquest missatge i, en el seu cas, els fitxers annexos són confidencials, especialment allò que fa referència a les dades personals, i són exclusivament per al destinatari de referència. Si vostè no n'és el destinatari i l' ha rebut per error o en té coneixement per qualsevol altre motiu, li demanem que ens ho comuniqui per aquest mitjà i procedeixi a destruir-lo o esborrar-lo i que, en tot cas, s'abstingui d'utilitzar, reproduir, alterar, arxivar o comunicar a terceres persones el present missatge i els seus fitxers annexos, tot això sota pena d'incórrer en responsabilitats legals. L'emissor no garanteix la integritat, rapidesa o seguretat del present correu, ni es responsabilitza de possibles perjudicis derivats de la captura, incorporacions de virus o qualsevol altra manipulació efectuades per tercers.


Avis Legal

Este mensaje se dirige exclusivamente a su destinatario y puede contener información privilegiada o confidencial. Si no es vd. el destinatario indicado, queda notificado de que la utilización, divulgación y/o copia sin autorización está prohibida en virtud de la legislación vigente. Si ha recibido este mensaje por error, le rogamos que nos lo comunique inmediatamente por esta misma vía y proceda a su destrucción. Muchas gracias por su colaboración.

Aquest missatge i, en el seu cas, els fitxers annexos són confidencials, especialment allò que fa referència a les dades personals, i són exclusivament per al destinatari de referència. Si vostè no n'és el destinatari i l' ha rebut per error o en té coneixement per qualsevol altre motiu, li demanem que ens ho comuniqui per aquest mitjà i procedeixi a destruir-lo o esborrar-lo i que, en tot cas, s'abstingui d'utilitzar, reproduir, alterar, arxivar o comunicar a terceres persones el present missatge i els seus fitxers annexos, tot això sota pena d'incórrer en responsabilitats legals. L'emissor no garanteix la integritat, rapidesa o seguretat del present correu, ni es responsabilitza de possibles perjudicis derivats de la captura, incorporacions de virus o qualsevol altra manipulació efectuades per tercers.--
Cuida la meva adreça de mail, fent re-enviaments amb el CCO. (CÒPIA OCULTA)
Ah!!!! i no t'oblidis d'esborrar les adreces de mails d'on t'ha vingut.                       
Moltes gràcies.
Cuida mi dirección de mail, haciendo los re-envios con CCO (Con Copia oculta) 
Ah!!! Y noTe olvides de borrar las direcciones de los mails de donde ha venido.     
Muchas gracias
 
Ampa Dolors Almeda
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario