Compta fins a tres i...

16 abril 2012

Inmersión lingüística inglés-deporte: Englishcool's Physical Education Programme


Info que pot ser del vostre interés

Descripción: Descripción: Cap aleraEC

 

Als pares i les mares de l'AMPA:

 

Em poso en contacte amb vostès per presentar-los Englishcool, un mètode innovador per ensenyar anglès a nens i a nenes de 3 als 12 anys basat en un currículum extraescolar altament comunicatiu, divertit i fàcilment adaptable al vostre centre educatiu.

 

Per als infants més esportistes oferim també un programa mixt d'anglès i esport: Englishcool's Physical Education Programme, classes d'esport impartides totalment en anglès. 

 

Si esteu interessats, poder consultar els arxius adjunts, on expliquem en detall la nostra metodologia, i visitar el nostre web: www.englishcool.es.

 

Ens agradaria tenir la oportunitat de visitar l'escola per presentar-los personalment el mètode Englishcool i lliurar-vos uns materials promocionals relacionats amb l'ensenyament de la llengua anglesa. 

 

Have a good day!


Ana Casbas

 

Englishcool

Avda. Marqués de Argentera, 5 Pral. B

08003 Barcelona

Spain

T +34 93 1124103

F +34 93 2689911

www.englishcool.es

 

 

 

 

A los padres y las madres del AMPA: 

 

Me pongo en contacto con ustedes para presentarles Englishcool, un método innovador para enseñar inglés a niños y niñas de 3 a 12 años basado en un currículo extraescolar altamente comunicativo, divertido y fácilmente adaptable a su centro educativo.

 

Para los niños y las niñas más deportistas también ofrecemos una programa mixto de inglés y deporte:  Englishcool's Physical Education Programme, clases de deporte impartidas totalmente en inglés. 

 

Si es de su interés, pueden consultar los archivos adjuntos, donde explicamos detalladamente nuestra metodología, y visitar nuestra web: www.englishcool.es

 

Me gustaría tener la oportunidad de visitar la escuela para presentarles personalmente nuestro método y entregarles unos materiales relacionados con la enseñanza de inglés. 

 

Have a good day!


Ana Casbas

 

 

 

 

Englishcool

Avda. Marqués de Argentera, 5 Pral. B

08003 Barcelona

Spain

T +34 93 1124103

F +34 93 2689911

www.englishcool.es

 

 

 




--
Conchi _AMPA
Escola Dolors Almeda




--
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario