Compta fins a tres i...

16 abril 2012

Programa d'Esport Salut: Activitats Dinamitzades als Parcs i Places

Info que pot ser del vostre interés.

 

 

Benvolguts i benvolgudes,

 

Des del Departament d'Esports us volem donar a conèixer el nou Programa de l'Esport Salut que oferirà diferents activitats per a tota la ciutadania, utilitzant l'activitat física i l'esport com a eina saludable. Esperem que aquesta sigui una nova opció de realitzar activitat física a la nostra ciutat que se sumi a les moltes possibilitats actuals de fer esport i adquirir hàbits saludables .

 

Per aquest motiu, us adjuntem una de les accions més importants com són les "Activitats Dinamitzades als Parcs i Places". Aquestes són activitats gratuïtes i obertes a qualsevol ciutadà/na, que desitgi conèixer i realitzar activitat física en diferents espais de la ciutat, mitjançant un tècnic/dinamitzador que les conduirà i animarà. Aquestes s'iniciaran després de Setmana Santa.

 

Per a més informació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres o consultar a l'apartat web: http://nou.cornellaweb.com/ca/PAFES.asp .

 

Vine a fer esport salut!

 

 

Departament d'Esports

Ajuntament de Cornellà de Llobregat

www.cornellaweb.cat

 


Avis Legal

Este mensaje se dirige exclusivamente a su destinatario y puede contener información privilegiada o confidencial. Si no es vd. el destinatario indicado, queda notificado de que la utilización, divulgación y/o copia sin autorización está prohibida en virtud de la legislación vigente. Si ha recibido este mensaje por error, le rogamos que nos lo comunique inmediatamente por esta misma vía y proceda a su destrucción. Muchas gracias por su colaboración.

Aquest missatge i, en el seu cas, els fitxers annexos són confidencials, especialment allò que fa referència a les dades personals, i són exclusivament per al destinatari de referència. Si vostè no n'és el destinatari i l' ha rebut per error o en té coneixement per qualsevol altre motiu, li demanem que ens ho comuniqui per aquest mitjà i procedeixi a destruir-lo o esborrar-lo i que, en tot cas, s'abstingui d'utilitzar, reproduir, alterar, arxivar o comunicar a terceres persones el present missatge i els seus fitxers annexos, tot això sota pena d'incórrer en responsabilitats legals. L'emissor no garanteix la integritat, rapidesa o seguretat del present correu, ni es responsabilitza de possibles perjudicis derivats de la captura, incorporacions de virus o qualsevol altra manipulació efectuades per tercers.



--
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario